Psorijaza tretman lijekove

Psorijaza odnosi na hroničnim bolestima, koji je pod dobar tretman, možeš prestati dugoročno. Obično eksperti preporučujem upotrebu adekvatno odvikavanje od droge, koja omogućava ne samo da eliminirati nelagodnost od bolesti, ali također okidač na lečenje od kože. Danas, ima nekoliko vrsta lijekova koji su predviđeni da pacijenata sa dijagnozu psorijaza.

Gel

Mast u tretman psorijaza

  • Hormoni kreme za smanjenje crvenilo i svrab. Koristi u mnoge slučajeve gdje je pacijent je dijagnosticiran psorijaza. Nije pogodan za dugoročnu tretman, to je preporučio da koristim ne više od sedam dana, kako da ne, jer zavisnost od hormonskih poremećaja u koži. Prijavio tanak sloj znači u mali iznos dva puta na dan. Nakon korištenje, pacijent je zapazio značajno smanjenje crvenilo i svrab regeneraciju kože počinje u 2-4 dana. Posle nedelju dana od koristi je da se više nježan radila sam masti, proteže se krema i ostalog. To je strogo zabranjeno da se koristi tokom trudnoće i laktacija.
  • Mast sa dodatak salicylic kiselinu, je moćna za dezinfekciju. Ali ako koristiš mast bi trebao biti oprezan, jer to mogu značajno osuši kožu. Prijavio mast u obliku dva puta na dan. Po mogućnosti koža je prvi put čistila sa bilo sapun bazu, operi pogođenih područja i skinite to sa mekanim ručnik ili papirni peškir. Četvrt sat vremena primijeniti mast i ostaviti na koži. Kad je neophodno, mast može biti dozvoljeno da se koristi tokom nosi dijete, predmet u medicinsku kontrolu. Mast prijaviti da je hormonski drogu.
  • Gel za vanjski koristiti. Dozvoljeno je da koristi lekove na deci nakon dvije godine, ako zahtijeva pacijent je stanju. Da koristi gel jednom dnevno, ali ovaj tjedan ne možete koristiti više od jednog cijev od mast držati dozu. Trajanju od terapije, možda ne prelazi preko 14 dana. Ako psorijaza dokazao da pogođenih područja na licu, korištenje gel može trajati samo za jednu sedmicu. U drugim slučajevima, pacijent može pogoršati osip. U nekim oblicima bolest sa upotrebu gel može primijeniti dnevnik sterilni zavoj.
Gel od psorijaza

Sprejeve za psorijaza

Sprej c sadržaj je od grožđa i pepermint crpi, koristan esencijalnih ulja. Možete koristiti čak i sprej za vrijeme trudnoće, i maloljetnim pacijenata. Sprej je sprej za dva puta dnevno iz daljine od 15-17 cm. Pobrini se da bude siguran nakon prijave supstanca je bio samo na pogođenih područja. Ako proizvod da zdrava kožu, to bi trebao biti očišćena sa vlažnu krpu. Zbog prisustva esencijalnih ulja i crpi na tijelu mogu ostati debela tragove, što bi trebali smatrati u tretman psorijaza na tijelu. Uprkos svom efikasnost, lak je skup, a možda neću uvijek biti poštovan od pacijenata. Trajanje kurs za pun oporavak i ukidanje simptome.

Tablete u tretman psorijaza

Tablete su koristili za brzu oporavak normalno rasta koža ćelije to riješiti bubuljica, kvržicama i krljušt. Koristi samo u zadnjem stadiju razvoja psorijaza. Tako je plan tretman je veoma specifično. Pacijent može biti dodijeljeni jedan nedeljno dozu je 10-25 mg aktivna supstanca. Ako ti treba jači tretman, pacijent preuzima 2.5 mg svakih 12 sati tri puta tjedno. Trajanje terapiju isključivo pojedinačno. Ne mogu se koristiti za djecu i trudnice.